Gezien de situatie rondom het Coronavirus heeft de organisatie op 12 maart besloten de themazondag ‘Wederopbouw en zorg’ te annuleren. Deze themazondag zou op 22 maart a.s. worden gehouden in het Reünie- en Congrescentrum Kumpulan op Landgoed Bronbeek, Velperweg 147 te Arnhem.

 

De organisatie zal trachten deze themazondag opnieuw op de agenda te zetten en wel op 11 oktober a.s.

U ontvangt hierover nader bericht. Eenieder die zich reeds vóór 22 maart a.s. heeft aangemeld, hetzij als passe-partouthouder hetzij via de losse kaartverkoop, ontvangt zijn/haar inschrijfgeld zo spoedig mogelijk terug.

Voor vragen kunt u onderstaand contactformulier invullen of mailen naar info@indischerfgoed.nl.

 

 

Vindt u dit een leuk of interessant bericht? Graag liken of delen!
Stichting Erfgoedplatform Apeldoorn
Social media
Facebook
Twitter232
LinkedIn54