Voor de tweede keer haalt de Stichting Indisch Erfgoed zanger/gitarist Wouter Muller naar Apeldoorn. Op vrijdag 17 april 2009 treedt hij voor u op in Podium & Filmtheater Gigant!

Wouter Muller is als singer-songwriter al een begrip onder de Indische Nederlanders. Zo’n tien jaar geleden startte hij met het schrijven van composities waarin hij zijn Indische identiteit in verwoordt.


senang En dat doet hij op zo’n manier dat die zeer herkenbaar is voor die andere 472.599 Indo’s.

 

In 2000 verscheen de CD Hier & daar, gevolgd door Indisch hart (2002) en Pukul terus/Ga dóór! (2005). Nu is dan ook zijn vierde album uitgekomen – Senang – met 14 nieuwe nummers, waaronder 2 bonustracks en een videofragment uit een live-concert met Ernst Jansz. Die schreef ook het voorwoord:
“Dit album is een nieuwe verzameling van prachtige liedjes, ontroerend, hier en daar hilarisch, maar altijd herkenbaar. Niet altijd zo herkenbaar over Indië ditmaal, maar wel over het thema dat hem immer, in mijn ogen althans, van Oost naar West, van Bekasi naar Enschede en terug, heeft voortgedreven: de liefde.”

 

Benieuwd? Kom dan 17 april naar Podium & Filmtheater Gigant! (Nieuwstraat 377 te Apeldoorn) en bestel nu alvast zijn nieuwe CD.


 

Indisch koken (KIEN)
Stichting Erfgoedplatform Apeldoorn
Social media
Facebook
Twitter
LinkedIn