Het organisatieteam van de Themazondagen heeft zijn werkzaamheden weer, maar wel aangepast, opgepakt.

 

Hoewel we het graag anders hadden gezien, hebben we besloten dit kalenderjaar géén Themazondagen te organiseren. We hopen dan ook vanaf volgend jaar januari ons programma als van ouds aan te bieden, mits er geen nieuwe uitbraak van het coronavirus zal zijn.

 

Dat betekent dat de uitgestelde Themazondag ‘Wederopbouw en zorg’ op 11 oktober vervalt.

 

Maar gelukkig zijn Bertine Mitima-Verloop, Magda Wallenburg, Monique van Bruggen-Rufi en Alex Holsbergen beschikbaar op 24 januari 2021.

 

We hebben met hen afgesproken dat zij hun oorspronkelijke bijdrage zullen aanvullen met de ontwikkelingen en de maatregelen betreffende covid-19 waarmee zij in hun werkzaamheden of in hun instelling te maken hebben. Dat geldt voor zowel de Nederlandse als Indonesische situatie.

 

De data voor de andere Themazondagen zijn 21 februari 2021 en 21 maart 2021 met een keuze uit de onderwerpen: ‘Industrie in Nederlands-Indië’, ‘Pronken met Nederlands-Indië’ of ‘‘Zoektocht naar de Indische identiteit’.

 

 

 

Mocht u vragen hebben, vul dan het contactformulier in, of mail naar info@indischerfgoed.nl .

Stichting Erfgoedplatform Apeldoorn
Social media
Facebook
Twitter
LinkedIn