In 2021 startte Elise Doll met haar project Rumah Saya (Mijn huis) voor Meraki Theaterproducties in Zwolle. De postcasts worden opgenomen op locaties die aansluiten bij het onderwerp.

In postcast 5 ‘Macht en verandering’ gaan Joty ter Kulve en historicus Frederik Erens in gesprek over de beslissingen van de machthebbers over het voormalig Nederlands-Indië. Met name de vraag of zij zich bewust waren van de toekomst en de gevolgen van hun keuzes voor de Indonesiërs en Indisch-Nederlanders.

Een ooggetuige en een historicus aan tafel, een gouden combinatie.

 

Kijk en beluister deze Postcast ook op:

 

Postcast 1 ‘Herdenken’, postcast 2 ‘Japanse zeetransporten’, postcast 3 ‘Solidariteit en samenwerking’ en postcast 4 ‘Strijd’ kan je terugkijken op youtube of afspelen op Spotify, via: https://www.meraki-theaterproducties.nl/postcast/ . Zie ook: https://www.elisedoll.com/

 

 

still uit postcast 5 ‘Macht en verandering’

 

Foto Frederik Erens

Indisch koken (KIEN)
Stichting Erfgoedplatform Apeldoorn
Social media
Facebook
Twitter
LinkedIn