Vooruitlopend op de gunstige ontwikkelingen hoopt de organisatie van de Themazondagen de draad weer op te pakken.

En wel op 21 november 2021, 23 januari 2022, 20 februari 2022 en 20 maart 2022.

Komend seizoen organiseren wij deze Themazondagen voor het vijftiende achtereenvolgende jaar. Dat jubileum willen we natuurlijk niet geruisloos voorbij laten gaan en denken na over een feestelijke invulling van een van de geplande data.

Maar mogelijk heeft u ook een voorstel. Dat horen/lezen wij graag!
U kunt uw suggestie(s) voor de jubileum-Themazondag en andere tips sturen naar info@indischerfgoed.nl met een cc aan themazondagbronbeek@gmail.com. Wij zullen wij u nader informeren omtrent het jubileum.

Indisch koken (KIEN)
Stichting Erfgoedplatform Apeldoorn
Social media
Facebook
Twitter
LinkedIn