Dat gebeurde tijdens het 100ste Historisch Café van de Stichting Erfgoedplatform Apeldoorn op vrijdag 8 juni 2024 in Museum CODA.

 

De aangesloten erfgoedverenigingen en -stichtingen van de Stichting Erfgoedplatform Apeldoorn en belangstellenden konden meedoen met de grote Apeldoornse geschiedenisquiz. Er deden 10 teams mee, waaronder Team SIE. De samenstellers hadden een voortreffelijke quiz samengesteld aan de hand van de thema’s uit Het grote verhaal van Apeldoorn.

 

 

Na een spannende strijd eindigden twee teams met een gelijk aantal punten op de eerste plaats: het Apeldoorns Gidsen Collectief en SIE. Teamleider Frederik Erens wist het goede antwoord op de beslissende vraag.

 

team Stichting Indisch Erfgoed

Het team SIE v.l.n.r. Eva Liem, Ralph Kneefel, Frederik Erens (teamleider) en Ilse Brinkman

 

Indisch koken (KIEN)
Stichting Erfgoedplatform Apeldoorn
Social media
Facebook
Twitter
LinkedIn